Wintermarkt 2018

Op donderdagmiddag 13 december organiseren wij voor de 11e keer onze jaarlijkse Wintermarkt. Als trouwe of potentiële nieuwe relatie bent u tussen 13.00 en 17.00 uur (weer) van harte welkom! We hebben dit jaar gekozen voor een mooie nieuwe locatie: de schitterend gelegen Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen-Rijsenburg.

QSight IT organiseert dit zeer gewaardeerde evenement jaarlijks vlak voor kerstmis, voor iedereen die tot het netwerk behoort: klanten, potentiële klanten, toeleveranciers en vrienden. Om iedereen te bedanken voor het vertrouwen in QSight IT en de groei die ook dit jaar weer dankzij alle betrokkenen wordt mogelijk gemaakt.

Aanmelden Wintermarkt 2018

NOTE! Aan dit evenement zijn voor u plezierig genoeg geen kosten verbonden. Met uw aanmelding geeft u toestemming om uw gegevens met deelnemende business partners aan Wintermarkt 2018 te delen. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Over QSight IT

QSight IT is een 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, cloud, security & risico management. Organisaties uit de sectoren Cure & Care, Finance, Public, Manufacturing en Business Services behoren tot de klantenkring van QSight IT.