Webinar - BitSight Security Ratings: onmisbaar voor veilig zakendoen

15 en 20 november van 16.00 tot 17.00 uur

U doet er natuurlijk alles aan om de gegevens van uw klanten, medewerkers en partners zo goed mogelijk te beschermen tegen hackers, malware en andere cyberdreigingen. Maar digitale veiligheid heeft u niet volledig in eigen hand. Uw businesspartners spelen een net zo grote rol als uw eigen organisatie. Maar is uw keten wel betrouwbaar?

Voor financiële betrouwbaarheid bestaat al sinds jaar en dag een kredietcheck. Wie zakendoet met een kredietwaardige organisatie, verkleint het risico op bijvoorbeeld wanbetaling. Maar hoe zit het met de digitale veiligheid van uw businesspartners? Wie zegt dat zij zich goed ontfermen over uw data? Een ‘kwestie van goed vertrouwen’ is gezien de strenge wetgeving en uw veeleisende doelgroep niet meer voldoende.

Gelukkig is er een oplossing: BitSight Security Ratings. Dit scoresysteem biedt een onafhankelijke derde partij inzicht in de reputatie van een organisatie op het gebied van cybersecurity. In dat van uzelf, en dat van een ander.

BitSight Security Ratings zijn bruikbaar in diverse scenario’s. Een greep uit de voorbeelden:

  • Risicomanagement leveranciers: hoe goed is de security bij mijn ketenpartners?
  • Benchmarking: hoe doe ik het ten opzichte van mijn branchegenoten?
  • Verzekeren van cyberrisico’s: hoe beoordelen verzekeraars mijn organisatie?
  • Beheer van investeringen: wat zijn mijn risico’s bij deelnemingen, overnames en fusies?
  • Forensische informatie: hoe kan ik mijn organisatie toetsen en verbeteren?

Webinarserie
In een serie webinars op 15 en 20 november vertellen we u alles wat u moet weten over Security Ratings. Hoe het scoresysteem precies werkt, hoe u deze ratings toepast in de praktijk en welke implicaties dit heeft voor uw bedrijfsvoering. Iets voor u? Meld u dan nu aan via naaststaand formulier.

Aanmelden Webinar

Over QSight IT

QSight IT is een 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, cloud, security & risico management. Organisaties uit de sectoren Cure & Care, Finance, Public, Manufacturing en Business Services behoren tot de klantenkring van QSight IT.

Waarom QSight IT?

 100% Nederlands, 75+ specialisten, 600 tevreden klanten, 30 jaar ervaring